BRABUS Marine

Axopar Boats och BRABUS unika samarbete har resulterat i revolutionerande sportbåtar som tagit marknaden med storm. För dig som önskar pausa från större lyxyachter, själv köra till skärgårdens stränder eller restauranger så blir BRABUS Shadow den perfekta go-to-tendern. Pendla enkelt från kust till kust med den exceptionellt kvicka, tekniskt avancerade och extravaganta lyxbåten.

BRABUS Shadow 900 `Platinum Grey´BRABUS Shadow 500 `Black Ops Limited Edition´

Alla båtar inom sortimentet är noggrant handgjorda till högsta möjliga standard av skickliga tillverkare som använder de bästa materialen och det senaste inom navigationsteknik.

BRABUS MarineLåt inte vädret bestämma över dina val av äventyr. Dessa sportbåtar erbjuder såväl skyddad som öppningsbar miljö inne i hytten då naturen bjuder på överraskningar. Skjutdörrar och elektriskt skjuttak ger valmöjligheter efter eget tycke och smak.

Den handgjorda interiören utstrålar lyx som är direkt igenkännbart med brandet BRABUS. Exteriören bjuder på en tuff men stilren elegans i sitt häpnadsväckande utseende. Med Mercury Marine ProXS V8 Fourstroke 250 motorer bjuder du dig själv och dina gäster på fartfyllda kustpendlar-upplevelser i + 50 knops maxhastighet.