BRABUS Marine

Venemarkkinoilla puhaltavat nyt uudet tuulet! Axopar Boats ja Brabus Marinen ainutlaatuisen yhteistyön tulosta ovat vallankumoukselliset urheiluveneet jotka ovat tuoneet myrskyn markkinoille. Niille, jotka haluavat tauon luksusjahdeista ja tehdä päiväretkiä saaristoon tai ravintoloihin, Brabus Shadow on täydellinen valinta. Matkusta helposti rannikolta rannikolle poikkeuksellisen ketterällä, teknisesti edistyneellä ja ylellisellä luksusveneellä.

BRABUS Shadow 900 `Platinum Grey´


BRABUS Shadow 500 `Black Ops Limited Edition´

Kaikki veneet on valmistettu huolellisesti käsin korkeimpaan mahdolliseen tasoon. Ammattitaitoiset valmistajat käyttävät parhaita materiaaleja ja uusinta navigointi-tekniikkaa.

BRABUS Marine

Älä anna sään ja merenkäynnin päättää seikkailusi määränpään. BRABUS Shadow 500 tarjoa suojaisan, merikelpoisen, samalla äärimmäisen suorituskykyisen kyydin saariston joka satamaan! Liukuovet sekä sähköinen katto tarjoavat valintoja oman makusi mukaan.

Käsintehty sisustus kaikkineen lisävarusteineen takaa ylellisyyden johon et merellä ole tottunut. Niin värit kun materiaalit tarjoavat juuri sen mitä BRABUS veneestä voi vaatia. Mercury Marine ProXS Fourstroke 250 -moottoreiden avulla tarjoat itsellesi sekä vieraillesi nopeatempoisia kokemuksia 50 + solmun maksiminopeudella.