Vinterförvaring

Vi har förvaringsutrymmen i Ingå, Vasa, Fjärdskär (Korsholm), Replot (Korsholm) och Skåldö (Ekenäs). En del av båthallarna är varma, en del kalla.

Förvaring samt service möjlig i Helsingfors, Ekenäs, Vasa och Korsholm. Tack vare lång erfarenhet av service och underhåll samt installation, montering och utveckling av utrustning är vi ett tryggt val om du behöver hjälp med din båt, oavsett om det gäller vår- eller höstservice, konservering eller bottentvätt, -vaxning eller -målning.

Varma hallar
I våra nybyggda servicehallar på i Ekenäs och Korsholm har vi plats till vinterförvaring i varmt och torrt utrymme samtidigt som installationer, ombyggnad och övrigt underhåll kan utföras under vinterhalvåret.

Upptagning och sjösättning av din båt
Eftersom vi har kunskap och erfarenhet så lönar det sig att låta oss ta hand om helheten. Även arrangemang av sjösättning, upptagning och transport. Vi har flera storlekar på båt trailers för båtar från 15 fot upp till 50 fot. Också specialbyggd med hydraulisk lyft för att transportera och ställa av båtar upp till 30 ton.

En bekymmersfri båtsommar
Vi tar gärna hand om allt enligt nycklarna i handen-principen. Hämta båten till oss på hösten så servar vi motorn, tvättar båten, förvarar den och när våren kommer sjösätter vi den enligt önskemål. Under vintern kan vi utföra större reparationsarbeten.


Fråga mer om vinterförvaringen

Intresserad?

Ring eller lämna ett meddelande så diskuterar vi vidare.