Talvisäilytys

Tarjoamme tällä hetkellä säilytystiloja Helsingissä-Inkoossa, Tammisaaressa, Vaasassa sekä Mustasaaressa. Pitkän kokemuksen huollosta ja kunnossapidosta sekä varusteiden asennuksesta, kokoonpanosta ja kehityksestä, olemme erittäin turvallinen valinta, mikäli tarvitsette apua veneen kanssa. Riippumatta siitä, onko kyseessä kevät- tai syksyn huolto, pohjapesu, vahaus tai maalaus, olemme palveluksessasi.

Lämpimät säilytystilat
Tammisaaren ja Mustasaaren uusissa lämmitetyt huoltohalleissamme on tilaa talvisäilytykseen erilaisille veneisille ja kun veneen ammattihuolto suoritetaan talvella.

Vesille lasku ja nosto
Anna meidän hoitaa veneesi lasku ja nosto, alusta loppuun saakka. Käytössämme on eri koAnna meidän hoitaa veneesi lasku ja nosto, alusta loppuun saakka. Käytössämme on eri kokoisia trailereita, 15 – 50 jalan veneille sekä erikoisrakenteinen hydraulinen kuljetin/nosturi 30 tonnin veneisiin. 

Huoletonta veneilykesää
Hoidamme mielellämme kaiken “avaimet käteen” -periaatteen mukaisesti. Tuo vene meille syksyllä niin huollamme moottorin, pesemme veneen, varastoimme sen ja kevään tullessa vesille 
toiveidesi mukaan toiveita.

Talvella voimme tehdä isommat korjaustyöt. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko?

Soita tai jätä viesti niin jutellaan lisää.