Veneen talvisäilytys

Meillä on talvisäilytystilaa sekä Inkoossa, Vaasassa, Fjärdskärissä (Mustasaari), Raippaluodossa (Mustasaari) että Skåldö (Tammisaaressa). Osa tiloista on lämmintä tilaa, osa kylmää.

Venesäilytys ja huolto Helsingissä, Tammisaaressa, Vaasassa ja Mustasaaressa. Pitkäaikainen kokemuksemme huolloista ja asennuksista sekä alan laitteistojen kehittämisestä tekee meistä varteenotettavan kumppanin veneesi hyvinvointia ajatellen; oli sitten kyse ylösnostosta, säilytyksestä, huollosta, pesusta, vahauksesta, maalauksesta tai muusta toivomuksesta.

Lämpimät säilytystilat
Uusissa halleissamme Tammisaaressa ja Mustasaaressa pystymme tarjoamaan asianmukaiset talvisäilytystilat sekä mahdolliset tarvittavat huolto- ja asennustyöt.

Vesille lasku ja nosto
Anna meidän hoitaa veneesi lasku ja nosto, alusta loppuun saakka. Käytössämme on eri kokoisia trailereita, 15 – 50 jalan veneille sekä erikoisrakenteinen hydraulinen kuljetin/nosturi 30 tonniin saakka. 

Huoletonta veneilykesää
Hoidamme mielellämme puolestasi kaiken avaimet käteen-periaatteella. Tuo meille veneesi syksyllä, huollamme moottorin, pesemme veneen, viemme sen halliimme talveksi ja keväällä hoidamme sen takaisin mereen. Talven aikana voimme suorittaa suurempia korjaustöitä niin moottorille kuin veneellekin.

Kysy lisää talvisäilytysmahdollisuuksista

Kiinnostuitko?

Soita tai jätä viesti niin jutellaan lisää.