Axopar 37

Axoparin täysin uudistettu 37 XC malli ei jää keneltäkään huomioimatta, etuhytin Gullwing ovet, Glass helm information näytöt se käytännölliset yksityiskohdat kannella ja sisätiloissa tekee tästä veneestä täydellisen niin matkaveneenenä,, kuin siirtymiin.

Vuoden 2021 mallit keskittyvät parhaimpaan ajokokemukseen kelistä riippumatta.
Ohjaamosta on erinomainen näkyvyys yhtenevän etuikkunan ansiosta. Matkustajien nauttiessa matkasta myös veneen ohjaaja voi ottaa iisisti kun uudella ja yksinkertaistetulla kojetaululla voi tuntea olevansa täysin hallinnassa. Äkillisen myrskyn sattuessa 37an leikkaa varmasti ja huomaamattomasti aallot, rungon terävän V-leikkauksen ansiosta.

Uutta tänä vuonna on myös polttoaineen ja energian kulutus ajon aikana. Axopar on onnistunut vähentämään polttoaineen kulutusta jopa 30%, verrattuna aikaisempaan malliin. Axopar 37: lle suositellaan kahta 225-350 hevosvoiman perämoottoria, joka tarjoaa nopeuden välillä 38-48 solmua.

BRABUS Line Trim Package

Anna Axoparille ainutlaatuinen hahmo tilaamalla BRABUS Line Trim Package -vaihtoehto, joka korostaa yksityiskohtia sisä- ja ulkotiloissa.