Boatcenter.fi

Service

RESERVDELAR
I hyllan hos oss hittar du de vanligaste servicedelarna som, filter, oljor, sinkar och impellrar till följande motorer:

Inombordare:
Volvo Penta
Yanmar
Vetus
Lombardini
Mercruiser

Utombordare:
Mercury
Honda
Suzuki
Evinrude/Johnson

Om den efterfrågade delen inte finns i hyllan får vi den per beställning inom några dagar.
Vi har också stadens största utbud på styr- och växelvajrar.
Vetus bronspropellrar hittas också i det lokala lagret, samma sak gäller Volvo Penta. Till utombordarna finns också ett omfattande lager i hyllan.
Via oss också kopplingar, axlar, gummidynor, flänsar mm.

MOTORSERVICE OCH REPARATION
Våra mekaniker servar och reparerar motorer professionellt genom att använda sig av orginaldelar och specialverktyg rekommenderade av våra leverantörer. Mekanikerna är ständigt informerade och uppdaterade genom leverantörerna, som ordnar kurser i samband med lanseringen av nya motorer.

Servicepunkterna finns i Vasa, Replot och Ekenäs. Med fullt utrustade servicebilar har vi möjlighet att på kundens önskan göra servicearbeten ute på fältet.

BÅTREPARATIONER
Vi har många års erfarenhet av glasfiberreparationer samt andra laminatarbeten. Vi gör också installationer av bogpropellrar.

DÅ OLYCKAN ÄR FRAMME
I samarbete med bl.a. SVT och skadegranskare på samtliga försäkringsbolag tar vi hand om helhetsuppdrag vid eventuella skadefall.

Kontakta ditt försäkringsbolags skadegranskare eller direkt till oss så ger vi offert och skadevärdering.

UPPTAGNING OCH SJÖSÄTTNING AV DIN BÅT
Eftersom vi har kunskap och erfarenhet så lönar det sig att låta oss ta hand om helheten. Även arrangemang av sjösättning, upptagning och transport.
Vi har flera storlekar på båt trailers för båtar från 15 fot upp till 50 fot.
Också specialbyggd med hydraulisk lyft för att transportera och ställa av båtar upp till 30 ton.

VINTERFÖRVARING
Vi har förvaringsutrymmen i Helsingfors, Vasa, Fjärdskär (Korsholm), Replot (Korsholm) och Skåldö (Ekenäs). En del av båthallarna är varma, en del kalla.

EN BEKYMMERSFRI BÅTSOMMAR
Vi tar gärna hand om allt enligt nycklarna i handen-principen. Hämta båten till oss på hösten så servar vi motorn, tvättar båten, förvarar den och när våren kommer sjösätter vi den enligt önskemål. Under vintern kan vi utföra större reparationsarbeten.

DESIGN OCH UTVECKLING
Om du behöver hjälp med utformning av hyttinteriör, eller t.o.m. utsidan står vi gärna till tjänst. Vi har lång erfarenhet av industriell formgivning och konstruktion, inom både båt- och fordonsindustrin.

KNOW HOW
Vi är redan över 20 anställda på Hydrolink. En del finns i Vasa, en del i Replot och Ekenäs. Inom båtbranchen har vi lång erfarenhet som växer för varje år. Samma sak gäller kontakten till våra leverantörer, vilken är flerårig.

Ta kontakt och be oss om offert!