Boatcenter.fi

Huolto

VARAOSAT
Meiltä löydät suoraan hyllystä tavallisimmat huolto-osat, kuten suodattimet, öljyt, sinkit ja siipipyörät seuraaviin moottoreihin:

Sisämoottorit:
Volvo Penta
Yanmar
Vetus
Lombardini
Mercruiser

Perämoottorit:
Mercury
Honda
Suzuki
Evinrude/Johnson

Ellei tarvitsemaasi osaa löydy hyllystä, saamme sen tilauksesta päivässä, parissa.

Meillä on myös kaupungin laajin valikoima ohjausvaijereita sekä hallintakaapeleita.
Vetus-pronssipotkureita löytyy myös suoraan varastosta, samoin Volvo Penta-potkureita. Perämoottoreihin löytyy myös kattava valikoima potkureita..
Kauttamme myös kytkimet, akselit, kumityynyt, laipat ym.ym.

MOOTTOREIDEN HUOLTO JA KORJAUS
Mekaanikkomme huoltavat ja korjaavat moottorinne ammattitaidolla, käyttäen aina alkuperäisiä varaosia ja erikoistyökaluja. Mekaanikot käyvät vuosittain päivittämässä tietojaan maahantuojien järjestämillä kursseilla ja kuulemassa alan uutuuksista.

Huollot suoritetaan lämpimissä halleissamme Vaskiluodossa, Raippaluodossa ja Tammisaaressa. Täysin varustetulla huoltoautollamme voimme tulla myös paikan päälle huoltamaan moottorinne.

VENEIDEN KORJAUS
Meillä on monivuotinen kokemus lasikuitukorjauksista sekä muista laminointitöistä. Teemme myös keulapotkurien asennustöitä.

VAHINGON YLLÄTTÄESSÄ
Yhteistyömme SVT:n sekä eri vakuutusyhtiöiden kanssa antaa meille mahdollisuuden hoitaa vahinkotapaukset kokonaistoimeksiantoina. Ota siis yhteyttä vakuutusyhtiösi tarkastajaan tai suoraan meihin, niin teemme tarjouksen ja vahingon arvioinnin.

VESILLE LASKU JA NOSTO
Anna meidän hoitaa veneesi lasku ja nosto, alusta loppuun saakka. Käytössämme on eri kokoisia trailereita, 15 – 50 jalan veneille sekä erikoisrakenteinen hydraulinen kuljetin/nosturi 30 tonniin saakka.

TALVISÄILYTYS
Meillä on talvisäilytystilaa sekä Helsinissä, Vaasassa, Fjärdskärissä (Mustasaari), Raippaluodossa (Mustasaari) että Skåldö (Tammisaaressa). Osa tiloista on lämmintä tilaa, osa kylmää.

HUOLETONTA VENEILYKESÄÄ!
Hoidamme mielellämme puolestasi kaiken avaimet käteen-periaatteella. Tuo meille veneesi syksyllä, huollamme moottorin, pesemme veneen, viemme sen halliimme talveksi ja keväällä hoidamme sen takaisin mereen. Talven aikana voimme suorittaa suurempia korjaustöitä niin moottorille kuin veneellekin.

DESIGN JA TUOTEKEHITYS
Monivuotinen kokemuksemme teollisesta muotoilusta vene- ja kulkuvälinealalta antaa meille mahdollisuuden tarjota myös tämän kaltaista palvelua.

KNOW HOW
Meitä hydrolinkiläisiä on jo yli 20, osa työskentelee Vaskiluodossa, osa Raippaluodossa ja osa Tammisaaressa. Kokemusta venealalta meillä on jokaisella useita vuosia, samoin suhteet maahantuojiin ja alan muihin toimijoihin ovat monivuotiset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjoustamme!